Fudge maken - heerlijk recept van ROLO
Fudge van witte chocolade met zachte karamel en knapperige melkchocolade. Loopt het water je al in de mond? Het recept voor ROLO-fudge van Laura Kieft van Handigebaktips.nl vind je hier zodat je zelf ook kunt genieten van de heerlijke smaakcombinatie van ROLO-fudge.
Stap 1
Bekleed de cakevorm met bakpapier. Strooi de helft van de ROLO’s over de bodem.
Stap 2
Doe de chocolade en gecondenseerde melk in een steelpannetje. Zet op laag vuur en roer tot de chocolade is gesmolten. Voeg dan een theelepel vanille-extract toe. Roer tot het een glad mengsel is en giet de vloeibare fudge in de cakevorm.
Stap 3
Verdeel de andere helft van de ROLO’s over de fudge.
Stap 4
Laat de fudge een beetje afkoelen voordat je hem in de koelkast plaatst. Laat minimaal 3 uur in de koelkast staan om op te stijven.
Stap 5
Snijd de ROLO-fudge vervolgens in ongeveer 40 stukken. En geniet ervan!
Tip!
Je kunt de fudge ongeveer een week in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren.
- - 1 blikje gecondenseerde melk (397 gram)
- - 340 gram witte chocola
- - 1 tl vanille extract
- - 5 rollen ROLO
Bevat:
melkBevat mogelijk:
soja- - Cakevorm
- - Bakpapier
- - Steelpannetje