40
stuks
200
min

Fudge van witte chocolade met zachte karamel en knapperige melkchocolade. Loopt het water je al in de mond? Het recept voor ROLO-fudge van Laura Kieft van Handigebaktips.nl vind je hier zodat je zelf ook kunt genieten van de heerlijke smaakcombinatie van ROLO-fudge.

Stap 1
Bekleed de cakevorm met bakpapier. Strooi de helft van de ROLO’s over de bodem.

Stap 2
Doe de chocolade en gecondenseerde melk in een steelpannetje. Zet op laag vuur en roer tot de chocolade is gesmolten. Voeg dan een theelepel vanille-extract toe. Roer tot het een glad mengsel is en giet de vloeibare fudge in de cakevorm.

Stap 3
Verdeel de andere helft van de ROLO’s over de fudge.

Stap 4
Laat de fudge een beetje afkoelen voordat je hem in de koelkast plaatst. Laat minimaal 3 uur in de koelkast staan om op te stijven.

Stap 5
Snijd de ROLO-fudge vervolgens in ongeveer 40 stukken. En geniet ervan!

Tip!
Je kunt de fudge ongeveer een week in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren.

Alle recepten
Ingrediënten
  • - 1 blikje gecondenseerde melk (397 gram)
  • - 340 gram witte chocola
  • - 1 tl vanille extract
  • - 5 rollen ROLO

Bevat:

melk

Bevat mogelijk:

soja
Keukenspullen
  • - Cakevorm
  • - Bakpapier
  • - Steelpannetje